Petal leverte perforert spesialfasade til TVIBIT i Tromsø

Les omtale av PEAB Bjørn Byggs prosjekt TVIBIT i Tromsø på bygg.no!

Petal utviklet og leverte ny fasadeløsning til prosjektet. Arkitekten ønsket en perforert fasade som skulle "sveve" 15 cm ut fra opprinnelig fasadeliv. De perforerte aluminiumspanelene er knukket vekselvis ut- og innover, noe som skaper et spesielt uttrykk i fasaden.

http://www.bygg.no/article/1270954#

Vi benytter samtidig anledningen til å gratulere Bjørn Bygg med et flott gjennomført prosjekt, og Tromsø med et stilig bygg til glede for hele byen.

Petal AS og Nordbokjøp har inngått samarbeidsavtale

Petal AS og Nordbokjøp har inngått samarbeidsavtale om levering av paneler, beslag og altanplater til Nordbohus.

Avtalen omfatter i første runde levering av paneler og altanplater til boligkonseptet SOGN 123, men åpner også for levering av skreddersydde beslag, paneler og altanplater til andre prosjekter.

Nordbohus har utviklet boligkonseptet SOGN 123 med målsetning om å redusere byggekostnaden med 20% ved å finne smarte løsninger og optimalisere materialbruken slik at de samme komponentene inngår i alle variantene av boligen.

Petal leverer fasadepaneler og altanplater til hustypen. Altanplaten er nyutviklet av Petal, og sikrer at regnvann ledes bort og arealet under en altan eller balkong holdes fri for nedbør. Denne produseres i tilpassede lengder opp til 4,2 meter med kontinuerlig fall, slik at monteringen er rask, enkel og uten lekkasjepunkter.

Avtalen gir også Nordbuhus tilgang til Petals øvrige produkter, som skreddersydde beslag i valgfri farge og optimale lengder.

Les mer på Nordbohus sine hjemmesider.

Petal lanserer beslag og profiler – skreddersydd til ditt prosjekt!

Med vår erfaring, kompetanse og maskinpark har vi mulighet til å tilby skreddersydde beslag og profiler etter ditt ønske, med kort leveringstid til en konkurransedyktig pris! Beslagene vil komme ferdig tilpasset i lengder på inntil 4100mm, og med riktig måltaking vil de kunne monteres rett på plass fra transportkassen.

Petal har produsert beslag i forbindelse med våre fasadeleveranser i ca. 40 år, og merker nå økende etterspørsel etter andre typer beslag og profiler, for enten å gli inn i, eller for å fremheve arkitekturen. Beslagene vil selvfølgelig også passe til andre fasadematerialer som plater, puss, trekledning, tegl, osv.

Vi har lagt opp til et enkelt bestillingssystem hvor du kan velge type beslag og fylle inn dine mål og vinkler, eller du kan tegne egne beslag og sende inn dette til oss. Om det haster vil beslagene kunne være på vei allerede dagen etter! 

Beslagene og profilene produseres i lakkert aluminium, vi har hvitt, grått og sølv metallic på lager og kan levere allerede neste virkedag. Andre RAL-farger leveres fra oss innen en arbeidsuke. Om man ønsker andre materialer, tykkelser, utførelser etc, så ordner vi selvfølgelig det på forespørsel.

Les mer på www.petal.no/beslag

Petal er godkjent som leverandør i StartBANK

Petal er nå godkjent som leverandør i StartBANK, dette gir våre kunder trygghet i at vi er en seriøs og trygg leverandør. StartBANK er et register over leverandører som er vurdert etter forhåndsbestemte kriterier, og er en åpen, rettferdig og sikker løsning for å kunne velge pålitelige leverandører.

For innkjøpere er dette ofte et kriterie for å kunne benytte oss som leverandør, de er da sikre på at vi har god orden og gode systemer i forhold til blandt annet økonomi, HMS og forsikringer. Les mer på www.startbank.no

Besøk Petal under Designers Saturday 4.-6. september!

Vi deltar for første gang på Designers Saturday i Oslo 4.-6. september! Designers Saturday er i utgangspunktet et interiørarrangement, så vi vil vise hvor dekorativ en metallfasade blir i interiøret. Vi har med seks forskjellige veggfelter som viser noe av spennet vi kan levere til ethvert interiør. Mulighetene er mange, både innen utforming, men ikke minst innen materiale og overflate. Vi viser både noe tradisjonelt, men også friske overflater som  man legger merke til.

For mer informasjon og registrering, se www.designerssaturday.no

Kom innom oss på stoppested 2, Arkitekthøyskolen i Oslo, Maridalsveien 29. Vi serverer også lokale spesialiteter fra vår nabo i Vik.