Skreddersøm

Petal AS vil gjerne være med på å løse utfordringer og realisere dine ideer. Filosofien er å levere skreddersydde system som er enkle å montere og vedlikeholde. Samtidig skal de ha et moderne, stilfullt og tiltalende uttrykk, med fokus på individuell utforming og design. Hos oss er fleksibilitet i fokus. Har du en idé eller et ønske så ta kontakt med oss. Sammen kommer vi frem til en løsning.

Materialvalg

Våre produkter er fasadesystem produsert i aluminium. Fasadesystemene kan også leveres i andre metall som sink, stål og kopper, alt etter kundens ønsker og krav. Systemene er av høy kvalitet og med lang levetid. Alle produkttyper og overflatebehandlinger er produsert og utført etter strenge kvalitetskrav. Resultatet kan sees på bygg over hele Europa. Helt fra første kontaktfasen med kunde legger vi vekt på god informasjon, rettledning og rådgivning for å sikre god kvalitet på prosjektet. Lang erfaring og allsidig kompetanse gjør Petal AS til en god og trygg samarbeidspartner.

Fargevalg og lakkering

Fasadesystemet åpner for å bruke mange ulike materialer. Mest brukt er aluminium. Mange av materialene har et stort spekter av effekter med ulike uttrykksformer. Disse effektene kan være preging, "kameleonlakk" eller trykk, for å nevne noen. Produktene blir levert med polyester eller PVDF-lakk. Se mer på om farger på Petal fasadepanel.